Ons bedrijf

EuroLogistica S.A. is een betrekkelijk jong bedrijf dat zich bezighoudt met wegvervoer in Panama. Ons doel is om betrouwbaar en professioneel wegtransport van zeecontainers en trailerladingen door heel Panama te verzorgen.

Al onze trailers zijn aangesloten op het GPS en GPRS net, zodat wij (en u) continu kunnen vaststellen waar de lading zich bevindt.

Doelmatigheid en betrouwbaarheid is essentieel voor een ekonomisch gebruik van ons Scania wagenpark. Daarom rijden wij hoofdzakelijk met nieuwe trucks, waarvan de gemiddelde leeftijd ruim twee jaar is. Deze moderne trucks hebben Euro 4 motoren, die voldoen aan de laatste emissie eisen in Europa. Verdere voordelen zijn: de korte lengte van de trucks, hetgeen een aanzienlijke verbetering van de wendbaarheid en bereikbaarheid in de nauwe straten van Panama City betekent en de luchtvering ter bescherming van breekbare ladingen.

Al het vervoer is volledig verzekerd, alsmede de container/lading/trailer.

Kortom, indien u professioneel, betrouwbaar en kostenbesparend vervoer zoekt, neem dan kontakt met ons op. 

 

 

Copyright © EuroLogistica 2019. Alle rechten voorbehouden
www.soluciones-creativas.net